Megrendelés

Megrendeléseidet több féle úton juttathatod el hozzánk. A leg egyértelműbb a személyes rendelés leadás. Ennek az az előnye, hogy ha esetleg nem vagy szakma beli, itt személyes konzultációra van lehetőség, személyesen választhatod ki a neked leg megfelelőbb alapanyagot és színt, illetev ami az igazán nagy előny, hogy kollégánk technikai kérdésekben is a segítségedre lehet. Ekkor irodánkban kell kitöltened a hivatalos megrendelő lapot, ekkor válik hivatalossá a megrendelés.

Másik lehetőség az internetes megrendelés, amit egy egyszerű táblázatban formájában bocsátunk rendelkezésedre. A művelet nagyon egyszerű, egy rövid és ingyenes regisztráció után le kell töltened a megrendelő és kiíró táblázatot innen, ezt mentsd el a számítógépedre és máris használhatod. A kitöltési segédletet megtalálod itt. Ez a táblázat pontos végösszeget közöl, de emellett minden megrendelést visszaigazolunk egy pdf. formátumú levélben. Ez megment téged a rossz kalkulálástól, a méretet nem írjuk el és nem kerül rossz helyre az ABS sem. És még egy nagy előny: nem kell utazgatnod. Ezt csak akkor tudod használni, ha legalább egy megrendelésen túl vagyunk és él az együttműködés.

Anyag átvétel

Amikor az elkészült megrendelésedért jössz, a Kiss Ernő utca közepénél kell bejönnöd a telephelyre, ott tudsz parkolni, kényelmesen pakolni, illetve itt tudjuk targoncával segíteni az árú átvételt. Pontos térképet találsz itt.

Amennyiben kézzel pakolod az anyagodat, kérjük, hogy minden esetben hagyj annyi időt, hogy át tudd nézni a megrendelés listádat, annak érdekében, hogy az esetleges hibákat azonnal ki tudjuk javítani, ne kelljen visszajönnöd, ami rengeteg pénz és kellemetlen időtöltés.

Kiszállítás

Természetesen lehetőség van szállításra, ha nincs teher autód, vagy nem tudsz eljönni érte.

A megrendelő és kiíró táblázat visszaigazoló, második oldalának alján találsz egy kiszállítással foglalkozó cellát. Ide csak annak a kerületnek a számát kell beírnod, ahova a szállítást kéred, és rögtön látod a végeredményt. A táblázatban nem szereplő kerületek és települések egyedi árat kapnak, erről előzesen kell egyeztetnünk.

Fizetési feltételek

Fizetés csak készpénzben lehetséges, a megrendelt anyag elszállításakor. Amikor először rendelsz tőlünk -és itt feltételezzük, hogy többször fogsz-, 50% előlegetet kérünk a megrendeléskor, de a továbbiakban mindig csak az anyagok átvételekor kell fizetned.

Táblás megrendelés esetén viszont minden esteben előre el kell, hogy kérjük a teljes összeget, így tudjuk biztosítani a folyamatos alacsony árakat.

Szállítás raklapon

Amennyiben raklapon, lepántolva viszed az anyagodat, úgy mi garantáljuk a hibátlan átadást, és a targoncával történő pakolást. Ebben az esetben egy dolgod van, hogy a raklap átvételi bizonylatot aláírd és 3.000.- (bruttó) letéti díjat megfizess, amit a raklap visszaszolgáltatásakor azonnal visszakapsz.

További kedvezmények

Az amúgy is szuper árakhoz képest további kedvezményekkel kedveskedünk az alábbi feltételek szerint:

– Ha nagyobb munkára pályázol, segítünk abban, hogy nagy esélyel meg is nyerd, így a kedvezmény mértékét egyedileg állítjuk be, közösen.

– Amennyiben további kedvezményt szeretnél elérni, szeretettel várunk szerződött partnereink közt, ami a nagyobb kedvezmény, nagyobb forgalom alapjaira épül. Részletekért keresd kollégánkat.